Preskocit navigáciu

Rezort obrany poďakoval vojakom odchádzajúcim do výslužby za ich prácu, dôležitý prínos a rozvoj obrany SR


Rezort obrany poďakoval vojakom odchádzajúcim do výslužby za ich prácu, dôležitý prínos a rozvoj obrany SR

Predstavitelia rezortu obrany na čele s ministrom obrany SR Jaroslavom Naďom a náčelníkom Generálneho štábu Ozbrojených síl SR gen. Danielom Zmekom sa dnes osobne rozlúčili s profesionálnymi vojakmi, ktorí končia službu v OS SR pre odchod do výsluhového dôchodku po dovŕšení veku alebo na vlastnú žiadosť.

„Naše rady opúšťajú odborníci, ktorí za roky pôsobenia v ozbrojených silách odviedli naozaj neskutočné množstvo práce v prospech rozvoja a budovania obrany SR. Po náročnej službe vlasti a dlhoročnom zodpovednom plnení vojenskej prísahy im zo srdca želám najmä zdravie, pokoj a ak to bude možné, aj zaslúžený oddych. Patrí im tiež úprimné poďakovanie a česť za všetko, čo spravili pre rezort a Slovensko ako také,“ vyzdvihol minister obrany SR Jaroslav Naď.

„Odchod do zálohy, po mnohých rokoch služby, nie je pre nikoho ľahký. Aj preto všetkým želám veľa šťastia a úspechov v osobnom živote a pevne verím, že na ozbrojené sily nezanevrú a vždy si nájdu cestu medzi nás,“ uviedol počas rozlúčky generál Zmeko.

Minister obrany spoločne s náčelníkom Generálneho štábu OS SR odovzdali odchádzajúcim vojakom spolu s poďakovaním aj vojenské ocenenia. Tie si dnes osobne prevzali plukovníci Slavomír Milde, Roman Petrík, Ondrej Bagačka, Marián Filip, Peter Ondrejka, podplukovník Jozef Prokop a major Michal Pukančík.


Príloha foto č. 1Príloha foto č. 1Príloha foto č. 1Príloha foto č. 1

Autor: MO SR - KOd , Foto: OS SR - Dátum: 26.02.2021
Čítanosť: 3779
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share